Vannstein Rammstein

Nederlands beste Rammstein-tributeband ‘Vannstein’  komt naar Reurpop! Na de Handsome Poets gaan ze een sensationele afsluitingsshow neerzetten in de Zandkoele. Heb jij al kaartjes voor vrijdagavond 8 juni? Qua klank komt Vannstein akelig dicht in de buurt van de band die ze aanbidden, ... Lees meer ...

Het bericht Vannstein covert Rammstein op Reurpop-vrijdag verscheen eerst op Reurpop.


Vannstein Rammstein
Nederlands beste Rammstein-tributeband ‘Vannstein’  komt naar Reurpop! Na de Handsome Poets gaan ze een sensationele afsluitingsshow neerzetten in de Zandkoele. Heb jij al kaartjes voor vrijdagavond 8 juni?

Qua klank komt Vannstein akelig dicht in de buurt van de band die ze aanbidden, nog opvallender is dat de bandleden ook bijzonder veel op de originele leden van Rammstein lijken.  De muziek van Vannstein is, net als bij Rammstein, te omschrijven als een combinatie van progressieve metal, industrial en techno.

Spectaculaire shows

De wereldberoemde Metalband Rammstein staat bekend om zijn spectaculaire shows. Met trots kunnen wij zeggen dat ook Vannstein hier behoorlijk dicht bij in de buurt komt.  De tribute-band heeft zich in korte tijd op de kaart gezet als dé Rammstein tribute-act van Nederland, Frankrijk én België.
Vannstein weet zelfs de meest doorgewinterde Rammstein fans te overtuigen. Wees erbij, vrijdag 8 juni!

Het bericht Vannstein covert Rammstein op Reurpop-vrijdag verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop