The Overslept band Reurpop

Met een cover van het liefdes(verdriet)lied The Reason van Hoobastank maakte de Hilversumse pop-/punkband The Overslept de Veronica-luisteraars vanochtend wakker. Dat was tijdens de Ochtendshow met Giel, binnenkort staan ze op Reurpop (mits ze zich niet verslapen). Het gaat lekker ... Lees meer ...

Het bericht Op Valentijnsdag bij Veronica, op Reurpop bij Rupo: The Overslept verscheen eerst op Reurpop.


The Overslept band Reurpop

Met een cover van het liefdes(verdriet)lied The Reason van Hoobastank maakte de Hilversumse pop-/punkband The Overslept de Veronica-luisteraars vanochtend wakker. Dat was tijdens de Ochtendshow met Giel, binnenkort staan ze op Reurpop (mits ze zich niet verslapen).

Het gaat lekker met de mannen van The Overslept. Hun single Save our Souls werd vorige week gebombardeerd tot Veronica Vavorite, deze Valentijnsochtend mochten ze optreden bij Giel Beelen (zie video onder bericht). Dit jaar treden ze op bij onder meer Paradiso, Paaspop en Graspop. Het hoogtepunt van dit jaar is alvast binnen: Eurosonic Noorderslag!

Back to the Future

De naam ‘The Overslept’ komt uit een scène uit de cultfilm Back To The Future. Net zoals de film, probeert The Overslept verbanden te leggen tussen het heden en het verleden, door traditionele poppunk in een hedendaags jasje te steken.

Jeugdvrienden

De mannen kennen elkaar uit hun jeugd en waren vroeger actief in de alternatieve skatescene. In 2014 bundelen ze hun krachten om ‘old school pop punk’ nieuw leven in te blazen, door het genre te combineren met elementen uit de 80’s en hedendaagse rockmuziek.
Het resultaat is frisse popmuziek met een stevige lading. Komt dat zien op Reurpop!

Het bericht Op Valentijnsdag bij Veronica, op Reurpop bij Rupo: The Overslept verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop