OJKB ouwe jongens krentebrood

Volgens de vakjury van de Party Awards de ’populairste dj act van Nederland’. We hebben het natuurlijk over de Purmerendse dj-kameraden Ouwe Jongens Krentebrood (OJKB). Ze scoorden onlangs een bescheiden carnavals hit, die ze niet alleen dit weekend, maar ook ... Lees meer ...

Het bericht Van hit voor carnaval naar Reurpop-festival #OJKB verscheen eerst op Reurpop.


OJKB ouwe jongens krentebrood

Volgens de vakjury van de Party Awards de ’populairste dj act van Nederland’. We hebben het natuurlijk over de Purmerendse dj-kameraden Ouwe Jongens Krentebrood (OJKB). Ze scoorden onlangs een bescheiden carnavals hit, die ze niet alleen dit weekend, maar ook zaterdag 9 juni in de Zandkoele op Reurpop gaan draaien!

Ouwe jongens, oude rotten

Het dj-duo bestaat uit Glenn Beense en Carlos Barbosa, beiden oude rotten in het vak. Samen reizen ze heel Nederland door om in clubs, café’s en natuurlijk op festivals op te treden. Zo stonden ze eerder al op o.a. Paaspop, Dutch Valley en Electronic Picnic Festival.

Door muziek uit de jaren ’90 en ’00 in een nieuw jasje te steken, bouwen ze ook in de Zandkoele op Reurpop één groot, gezellig feest voor jong en oud. Wees erbij, zaterdagavond 9 juni!

Het bericht Van hit voor carnaval naar Reurpop-festival #OJKB verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop