Op dinsdag 6 februari a.s. van 19.30 tot 20.30 uur is er de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen op peuteropvang "De Harlekijn", onderdeel van Markant Kinderopvang.
Hebt u nog geen kennis gemaakt met de peuteropvang, maar bent u wel nieuwsgierig naar de mogelijkheden om gebruik te maken in de toekomst, dan is deze avond een mooie gelegenheid om eens geheel vrijblijvend binnen te lopen voor informatie.
Is uw peuter 2 jaar en heeft u recht op de kinderopvangtoeslag dan kan hij/zij al gebruik maken van 2 dagdelen op de peuteropvang
Hebt u geen recht op kinderopvangtoeslag dan kan u peuter met 2,5 jaar gebruik maken de peuteropvang. Voor deze 2 dagdelen kunt u gebruik maken van de gemeente Berkelland subsidieregeling.
Alle peuters komen 2 dagdelen. Heeft uw kind echter meer dagdelen nodig, dan komt uw kind in aanmerking voor 4 dagdelen. Deze 2 extra dagdelen worden vanaf 2,5 jaar vergoed door de gemeente Berkelland.
Peuteropvang “de Harlekijn” is gevestigd aan de Schoolstraat 11, 7261GH te Ruurlo. Dit is op het schoolplein van de Kerst Zwartschool (in het gebouw waar tevens groep 1 gehuisvest is)
Bent u verhinderd, maar wilt u wel graag informatie over de opvang mogelijkheden, kom langs op één van de ochtenden. De opvang is van maandag tot en met donderdag geopend van 8.30u tot 11.45u.

harlekijn feb18