Mental Theo

Klinken Wonderful Days, Hardcore Vibes en Stars je bekend in de oren? We hebben het natuurlijk over DJ Mental Theo. Kom tot in de late uurtjes hakken in de Balzaal, vrijdag 8 juni! In de 90’s domineerde Mental Theo samen met zijn ... Lees meer ...

Het bericht Happy Hardcore-held Mental Theo sluit af in Balzaal verscheen eerst op Reurpop.


Mental Theo

Klinken Wonderful Days, Hardcore Vibes en Stars je bekend in de oren? We hebben het natuurlijk over DJ Mental Theo. Kom tot in de late uurtjes hakken in de Balzaal, vrijdag 8 juni!

In de 90’s domineerde Mental Theo samen met zijn gabber Charly Lownoise de Top 40, metWonderfull Days als hun grootste hit. De Happy Hardcore-hit stond maar liefst 13 weken in de Nederlandse hitlijst en piekte in 1995 op plaats numero 2.

Hoewel dat alweer bijna een kwart eeuw geleden is, is Mental Theo het bouwen van feestjes nooit verleerd. Zo stond hij vorig jaar nog op Tomorrowland – een van de grootste festivals ter wereld – en liet hij vorig jaar tijdens de Zwarte Cross een veld vol festivalgangers massaal heen en weer hossen. Het filmpje ervan werd met honderdduizenden views een hit op Facebook.

Hoewel de Balzaal niet zo groot is als een hele festivalweide, moeten we op Reurpop toch tenminste een hoop kabaal kunnen maken? Wees erbij, vrijdag 8 juni!

Bij Mental Theo gaat het los op de Zwarte Cross

En ook op Tomorrowland

Het bericht Happy Hardcore-held Mental Theo sluit af in Balzaal verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop