Nachtoele

Wegens een explosieve run op de Nachtoele-tickets, is onze website bij de start van de kaartverkoop de lucht ‘uitgevlogen’. De server staat nog na te roken… Inmiddels werkt alles weer naar behoren! Om de echte die-hard Reurpopper (die zijn meest ... Lees meer ...

Het bericht Nachtoele de server ingevlogen verscheen eerst op Reurpop.


Nachtoele

Wegens een explosieve run op de Nachtoele-tickets, is onze website bij de start van de kaartverkoop de lucht ‘uitgevlogen’. De server staat nog na te roken… Inmiddels werkt alles weer naar behoren! Om de echte die-hard Reurpopper (die zijn meest waardevolle uurtjes heeft opgeofferd) tegemoet te komen, hebben we besloten de Nachtoele-actie te verlengen tot ‘Ochtendoele-actie’ (de actie gaat door tot 9:00 uur).

Mensen die hun tickets al hebben betaald, maar deze nog niet hebben ontvangen mogen een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan gaan wij ervoor zorgen dat jij je kaarten alsnog krijgt. Mocht er twee keer geld afgeschreven zijn, doordat je dubbel hebt besteld, dan zullen we de bestelling terugstorten. In dat geval mag je ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Niet alleen online was veel animo voor de Nachtoele-actie, de rij voor de kerk liep door tot aan de rotonde bij Avenarius. Tussen 22:00 en 00:00 uur konden fans van Reurpop dagkaarten met fikse kortingen scoren in de kerk. Vanaf 01:00 waren onze servers uitgerookt en kwam ook die verkoop op gang. Inmiddels zijn 50% van alle kaarten verkocht. Niet eerder verkochten we zo vroeg zoveel kaarten. Afgelopen editie raakten maar liefst de zaterdag en de zondag uitverkocht.

Het bericht Nachtoele de server ingevlogen verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop