Nachtoele-actie Reurpop

Voor een prikkie een Reurpop-ticket Vorig jaar startte Reurpop, speciaal voor fans van het festival, een nachtelijke kaartverkoop met fikse kortingen. Deze ‘Nachtoele’-actie wordt donderdag 11 januari tussen 22:00 uur en 00:00 uur eenmalig herhaald in het voorportaal van de ... Lees meer ...

Het bericht Reurpop Nachtoele-actie keert terug op unieke locatie verscheen eerst op Reurpop.


Nachtoele-actie Reurpop

Voor een prikkie een Reurpop-ticket

Vorig jaar startte Reurpop, speciaal voor fans van het festival, een nachtelijke kaartverkoop met fikse kortingen. Deze ‘Nachtoele’-actie wordt donderdag 11 januari tussen 22:00 uur en 00:00 uur eenmalig herhaald in het voorportaal van de Willibrorduskerk. Voor slechts € 10 kun je daar vrijdag-, zaterdag en zondagkaarten kopen. De actie gaat daarna online verder tot 06:00 uur.

Voorzitter Martijn Klein Brinke van stichting de Vrienden van Reurle is verheugd dat de kaartverkoop op zo’n unieke locatie van start gaat: „We voelen ons vereerd dat de stichting achter de Willibrorduskerk ons deze kans biedt. Het sluit aan op de saamhorigheid die wij met Reurpop na willen streven.”

Kaartkopers worden bij de Willibrorduskerk, gebouwd in 1869 naar het ontwerp van Pierre Cuypers – tevens architect van het Rijksmuseum – verrast. Martine en Bert van Zijtveld van de Heikamp zorgen voor een sfeervolle ontvangst, zodat je je alvast kunt opwarmen voor een feestelijk Reurpop.

De kerk zal extra sfeervol zijn dankzij speciale verlichting en ontspannende muziek. Een belangrijke bonus bij deze unieke beleving: een Nachtoele-ticket dat in het voorportaal van de kerk gekocht is, geeft je toegang tot een exclusieve secret area op het Reurpop-terrein. Dit privilege krijgen online kaartkopers niet!

„Ticket geeft toegang tot exclusieve secret area”

Ook is deze secret area niet toegankelijk voor Vroege Vogel- en reguliere kaarthouders. Het is dus nu of nooit, te laat = jammer, maar helaas. Gelukkig is de Vroege Vogel-actie er voor de laatkomers. Die actie start 12 januari om 06.00 uur en duurt tot en met zondag 21 januari 23:59 uur. Dagkaarten kosten in deze periode € 12,50 per stuk en zijn te koop bij Focus Fashion Ruurlo en Groenlo, Everwennink Ruurlo, Welkoop Vorden en via Reurpop.nl. Daarna start de reguliere verkoop. De kaartprijs bedraagt dan € 17,50 per festivaldag.

Voortijdig uitverkocht
Vorig jaar kwamen er zo’n 2.000 mensen af op de Nachtoele-actie, die toen bij Focus Fashion en Everwennink in Ruurlo en online plaatsvond. Mede daardoor raakten zowel de zaterdag- als zondagkaarten voortijdig volledig uitverkocht. De organisatie verwacht dit jaar eenzelfde run op dagkaarten in de Willibrorduskerk.

Dus, ‘als je toch al gaat’, vlieg dan donderdagavond 11 januari als een kerkuil naar de Groenloseweg 3 en scoor je Nachtoele-tickets! Let wel op: er zijn maximaal 4 kaarten per dag per persoon te koop. Je kunt dus als persoon 4x vrijdag, 4x zaterdag en 4x zondag krijgen, meer niet.

Het bericht Reurpop Nachtoele-actie keert terug op unieke locatie verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop